Fly Birdie - Flappy Bird Flyer

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer 1.0

Vermijd de buizen in dit Flappy Bird-achtige spel

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer is eenvoudigere versie van het originele Flappy Bird casual game waarin je de rol van een vliegende vogel speelt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig te leren en te spelen
  • Daag je vrienden uit

TEGEN

  • Saaie vormgeving
  • Niet zo leuk als origineel

Niet bijzonder
5

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer is eenvoudigere versie van het originele Flappy Bird casual game waarin je de rol van een vliegende vogel speelt.

Houd het vogeltje in de gaten

Het concept van Fly Birdie is identiek aan dat van het beruchte - en inmiddels opgeheven - Flappy Bird spel. Je doel is zo lang mogelijk te blijven vliegen, en de buizen te vermijden die je op je vlucht tegenkomt. Je krijgt een punt voor elke buis die je passeert en je probeert telkens weer je hoogste score te overtreffen. Er is een mondiaal scorebord waar je het opneemt tegen je Facebook-vrienden.

 

Hoogvlieger

 

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer is veel toleranter dan het originele Flappy Bird. De ruimtes tussen de buizen zijn veel groter, en je krijgt drie levens op elke vlucht, wat betekent dat je op twee pijpen mag botsen voordat het spel over is. Het is mogelijk om meer levens te kopen in Fly Birdie als je per se door wil gaan.

De tik-om-te-vliegen methode is snel te leren - hoewel het echt onder de knie krijgen wel even kan duren.

Er zit een luchtje aan

 

De grafische vormgeving in Fly Birdie ontbeert de charme van Flappy Bird. De achtergrond is saai en de animatie van de vogel is vreselijk. Ook bevindt de lucht zich om de één of andere reden onder de bomen - een fenomeen dat ik persoonlijk nog nooit in het echt heb gezien!

Een slechte kopie van een beruchte klassieker

 

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer spreekt wellicht mensen aan die het originele Flappy Bird te moeilijk vonden. Het spel heeft echter niet de cartooneske charme van dat spel en de algehele presentatie is slecht.

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer

Download

Fly Birdie - Flappy Bird Flyer 1.0